Om os

Om os

Hvem er Jewan zoom?

Mit navn er Jewan Sedo, jeg er uddannet fotograf med over 22 års erfaring. Jeg er uddannet film og tv produktion hos medieskolerne i Viborg. Herefter har jeg fået min erfaring fra at arbejde hos lokal tv’et i Aarhus, Aarhus mediehus, Aarhus global medie, ITVOJ og børne ungdoms tv. Her har jeg haft forskellige opgaver, bland andet producere, været fotograf, arbejdet som teknikker og været videograf. Som teknikker, har jeg arbejdet intens med redigering, lyd, lys, kamera og livproduktion.

I 2013 valgte jeg at starte min egen produktion ”Jewan zoom”.  Siden 2013 har jeg været en del af, adskille sets. Jeg har bland andet haft muligheden, for at tage forskellige steder i EU og producere.  De steder jeg har besøgt har indtil videre været; Tyskland, Norge, Sverige, England, Cypern, Holland, Belgien, Schweiz, Frankrig, Bulgarien, Grækenland, Irland, Rumænien.

Vores mål er at fange øjeblikke glædeligt og ærligt. Vores stil er meget autentisk, og vi elsker at fange ægte følelser. Vi mener, at de bedste videoer og billeder kommer af, at blot at lade dig være dig.

Fotograferingen med Jewan Zoom Productions foregår enten ude i naturen eller hjemme hos dig. Det er alt efter behov og noget vi aftaler i fællesskab. En fotosession kan tidsmæssigt aftales efter ønske, afhængigt af hvilken slags fotografering der laves – helt uden tidspres. Vi forsøger så vidt muligt at dække jeres ønsker og behov. Vi aftaler altid et møde inden fotografering/video optagelsen, så vi sammen kan planlægge.

Vi mener, at mindeværdige billeder oftest opstår helt naturligt, men vi er altid klar til at instruere, hvis dette ønskes eller der bliver behov for det. Vi tilbyder landsdækkende service og kører derfor både på Sjælland, Jylland og Fyn.

Merer

Tal taler for sig selv

0
Tilfredse kunder
0
Års erfaring
0
Udførte projekter